Een kijkje in het verleden

Mijn naam is Angelique van Lierop en in 2001 ben ik begonnen met het ontwikkelen en verhuren van themakisten. Als moeder van 2 kinderen wist ik precies waar kinderen behoefte aan hadden. Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn kinderen altijd van de feestjes thuis genoten, en daar zelfs nu nog over praten!

 

In 2013 beschikte ik niet alleen over ruim 20 verschillende themakisten maar ook nog 125 verschillende oudhollandse spelen, 10 verschillende knutselkisten en een schminkkar. Na ruim twaalf jaar met veel passie en plezier dit gedaan te hebben vond ik het tijd voor mijzelf en besloot ik te stoppen.

 

Aangekomen in 2018 begon het toch weer te kriebelen toen ik oma werd van een prachtige kleindochter. De feesten zag ik weer spontaan voor mij en ik kreeg er weer helemaal zin in. Want wat is er nou mooier dan je (klein)-kinderen te zien genieten!  Hierdoor ben ik opnieuw begonnen met het ontwikkelen van verschillende soorten themakisten en heb besloten deze ook te gaan verhuren. AVL Feesten is een feit.

 

Vele mooie verhalen kan ik vertellen van ouders die een themafeest voor hun kinderen gehad hebben, maar ervaar het zelf. U zult er geen spijt van krijgen!

Angelique van Lierop

Om een goed feestje te vieren moet je bij AVL Feesten zijn.

Voor kinderen een feest, voor ouders een gemak, dat is als je bij AVL feesten bent geweest!

CONTACT OPNEMEN

Contact Informatie

Ruitjensakker 28

5737HA Lieshout

06 - 51 63 53 19

06 - 51 63 53 19

Ga je ons volgen?

Volg onze facebookpagina voor onze nieuwste projecten!

© Copyright AVL Feesten 2019. Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp & Realisatie Rontwerp design

Angelique van Lierop
Angelique van Lierop
Angelique van Lierop