Oud Hollandse spellen

Wie kent ze nu niet? De oud Hollandse spellen van vroeger zoals blikgooien of ezeltje prik!

AVL feesten heeft enkele van deze oud Hollandse spellen in een nieuw jasje gestoken, speciaal voor kinderen. De spellen zijn te gebruiken bij elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een buurtfeest, bedrijfsfeest, tuinfeest, bruiloft, bedrijfsopening, kinderverjaardag, etc.

Overal waar kinderen aanwezig zijn!

 

De spellen zijn voor de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar en zijn mooi beschilderd met allerlei bekende stripfiguren die bij deze leeftijd aanspreken.

 

Prijs per spel € 8,50 *

Per 10 spellen € 75,00

 

*Minimaal afname 5 spelen

Spel Bibberspiraal

Afmetingen spel : 80 x 25 cm

Bij dit spel is een vaste hand aanbevolen. Het is de bedoeling dat de ring, aan het handvat, van links naar rechts gebracht wordt zonder dat de bel afgaat. Om het spannend te maken zitten er veel bochten in de spiraal. Elke keer dat de spiraal aan geraakt wordt gaat de bel rinkelen.

Reserveren

Spel Bigvangen

Afmetingen spel : 190 x 85 cm

Dit is een variant op stokvangen maar dan met biggen. Dit spel moet met twee spelers tegelijk gespeeld worden. Eén speler trekt aan de touwtjes zodat de biggen vallen en de andere speler staat voor het spel en probeert de biggen te vangen.

Reserveren

Spel Ezeltje prik

Afmetingen spel : 120 x 60 cm

Het wel bekende spelletje dat iedereen wel eens gedaan heeft. Even een blinddoek om, dan ook nog eens rond gedraaid worden en dan proberen de staart van de ezel op de goede plaats te krijgen.

Reserveren

Spel Gatenkaas

Afmetingen spel : 80 x 80 cm

Probeer de knikker langs de gaten omhoog te krijgen. Als je aan het linker touwtje trekt gaat de knikker naar links en als je aan het rechter touwtje trekt dan gaat de knikker naar rechts. Je moet dan ook nog zorgen dat de knikker omhoog gaat, dit doe je door aan beide touwen te trekken. Wel moeilijk alles tegelijk maar wel leuk om te doen.

Reserveren

Spel Knikkerspel

Afmetingen spel : 100 x 60 cm

Bij dit spel is het de bedoeling om de knikkers tegelijk het speelveld in te laten. Dit kan je mogelijk maken door het spel op en neer te bewegen zodat de knikkers gaan rollen. Nu proberen om de knikkers in de hoogste puntengaten te rollen.

Reserveren

Spel Koemelken

Afmetingen spel : 130 x 100 cm

Op zijn oud Hollands Koemelken met echte spenen. Het lijkt allemaal makkelijk maar dat is niet waar. Welk kind vindt het niet leuk om met water te spelen.

Reserveren

Spel Mannetjes spel

Afmetingen spel : 60 x 80 cm

Bij dit spel moet je een beetje kunnen richten. Met de bal aan het touwtje ga je proberen de kegels omver te stoten. Maar let op, je mag maar drie keer de bal gooien en er zijn 5 kegels. Wie lukt dit?

Reserveren

Spel Blikgooien

Afmetingen spel : 80 x 60 cm

Dit spel heeft iedereen wel eens gedaan. Probeer de blikken omver te gooien, daar krijg je drie keer een kans voor. Het spel dat bij iedereen in de smaak valt.

Reserveren

Spel Hoedje wip

Afmetingen spel : 130 x 60 cm

Een variant van het kleine spel hoedje wip. Leg de shuttle op het plankje en sla met je hand de shuttle met een boog het scorebord in. Als je te hard slaat dan vliegt hij over de baan heen, sla je te zacht dan komt hij voor het scorebord terecht. Wie weet hoe hard hij/zij moet slaan om de shuttle op de goede plaats te laten komen.

Reserveren

Spel Kruisboogschieten

Afmetingen spel : 60 x 50 cm

Ben jij een geboren Robin Hood? Probeer dan zoveel mogelijk dieren omver te schieten met deze kindvriendelijke kruisboog. Met deze kruisboog schieten ze met zuignap pijltjes.

Reserveren

Om een goed feestje te vieren moet je bij AVL Feesten zijn.

Voor kinderen een feest, voor ouders een gemak, dat is als je bij AVL feesten bent geweest!

CONTACT OPNEMEN

Contact Informatie

Ruitjensakker 28

5737HA Lieshout

06 - 51 63 53 19

06 - 51 63 53 19

Ga je ons volgen?

Volg onze facebookpagina voor onze nieuwste projecten!

© Copyright AVL Feesten 2019. Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp & Realisatie Rontwerp design